Waarom een WordPress website?

Een goede website leverd geld op

Waarom een WordPress website? Er zijn natuurlijk diverse redenen waarom je een WordPress website wilt hebben. Je hebt bijvoorbeeld nog geen website of je hebt een bestaande site die is ontworpen in de jaren 90 en je wilt ook meer klanten en meegaan in deze tijd van snelle media. Hieronder zullen we je gaan overtuigen en gaan uitleggen waarom Check it Media de webdesigner in Enschede is en waarom wij uitermate geschikt zijn om jouw website te maken.

 

Je hebt natuurlijk iets in gedachten of misschien heb je een aantal voorbeelden die je kunt laten zien zodat er een idee ontstaat voor een nieuwe website. Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat je helemaal nog geen idee hebt wat WordPress precies is ( wat is WordPress ) maar dat je wel hebt gehoord dat dit systeem zich uitstekend leent om een mooie en goede website te maken. Dat is precies wat wij doen een gave website maken die je klanten gaat opleveren en die zorgt dat je omzet omhoog gaat.

 

Nog niet overtuigd?

Stijgende omzet met een WordPress website

1: WordPress in gebruik

Als je een website in gebruik hebt dan is de kans dat je na een aantal jaar een totaal andere website wilt hebben. Je kunt bijvoorbeeld na verloop van tijd je logo of je huisstijl aanpassen dus je moet je website dan hier ook op aanpassen want branding is natuurlijk belangrijk, je wilt dat iedereen je bedrijf gaat herkennen met dezelfde kleuren en logo.

 

Wat je dan kunt doen is gewoon weer bij Check it Media aankloppen en dan gaan wij opnieuw in gesprek wat je wensen op dat moment zijn. Het fijne aan WordPress is dat het flexible is dus het hele systeem hoeft niet opnieuw geinstalleerd worden wij kunnen direct beginnen met het bouwen van een nieuwe website.

WordPress-het-meest-gebruikte-CMS-van-Check-it-Media

2: WordPress is makkelijk

WordPress is makkelijk in de zin van mocht je ooit problemen ondervinden en je komt er niet uit trek dan bij ons aan de bel. Het mooiste is wij kennen het systeem en kunnen dus direct bezig gaan met het oplossen van jouw probleem. Niks geen dagen lange wachttijden met het zoeken waar je website nu op is gebaseerd wij weten hoe nu te handelen en wij lossen het op.

 

Wat je ook kunt doen is de website door ons laten onderhouden vanaf het begin af aan. Hiermee ben je dan verzekerd van alle updates en mocht er iets zijn lossen wij dit direct op, vaak merk je dit niet eens.

3: WordPress en Google zijn vriendjes

Naja vriendjes Google heeft een zwak voor websites die gemaakt zijn in WordPress laten we het zo zeggen. Het is namelijk zo dat WordPress 80% van alle technische aspecten zelf regeld en dat vind Google natuurlijk heerlijk.

Een WordPress website is géén garantie voor hoge posities in Google. Maar de techniek waarmee alles is ontwikkeld wel. Je kunt met WordPress heel veel kanten uit dus het is logisch dat je ook op Search Engine Optimization (SEO) gebied veel kunt bereiken. Wij gaan je vindbaar maken in Google!

En al overtuigd?

Ben je al overtuigd waarom een WordPress website de beste keuze is en waarom wij van Check it Media jou partner zijn in het ontwikkelen van de beste website voor je bedrijf? Ben je nog niet overtuigd? waarom bel je ons dan niet even of stuur een e-mail met al je vragen wij gaan deze persoonlijk voor je beantwoorden want bij ons kom je niet bij een call center maar bij echte mensen die ook echt terug bellen of mailen.

 

Ben je al wel overtuigd, vraag dan gewoon een vrijblijvende offerte aan.

WordPress uitleg door Check it Media

Vrijblijvende offerte

Wij werken voor

UNI10 - klant van Check it Media
De Oude Barones - klant van Check it Media
Stichting Cultureel Erfgoed Enschede - klant van Check it Media
Twente Schutting - klant van Check it Media
Casa Porlezza - klant van Check it Media
Ron Meulenkamp - klant van Check it Media
error: