Wat is hosting?

Goede hosting erg belangrijk

Wat is hosting? het is eigenlijk het huren van opslag dus ruimte op een server. Die ruimte wordt je toegekend zodat daar je website op gemaakt kan worden. Meestal neem je een pakket af daarin staat hoeveel mb/gb je kwa ruimte ter beschikking hebt. Wat ook belangrijk is om te weten hoeveel dataverkeer je krijgt dit is nodig om goed te bepalen want als je website heel veel bezoekers krijgt en je dataverkeer is niet toereikend dan kan je website offline gaan.

Wat is hosting
Casa-Porlezza-klant-van-Check-it-Media

Wanneer heb je hosting nodig?

Je hebt dus hosting nodig als jij een website wilt laten maken door Check it Media. Je krijgt eigenlijk bij elke webhosting ook e-mail beschikbaar dus je kunt diverse mail adressen aanmaken. Bij ons hosting pakket krijg je genoeg ruimte en dataverkeer voor een goede website. Wij zorgen voor de technische kant dus daar hoeft jij geen zorgen over te maken.

Welk hosting pakket?

Onze hosting pakketten zijn geschikt voor kleine tot middelgrote websites. Wil je iets anders dan wij aanbieden dan kan dit zeker geregeld worden, dit doen wij dan in overleg. Maar je kunt er zeker van zijn dat je website lekker draait als wij deze hosten.

SSD-hosting-bij-Check-it-Media
WordPress uitleg door Check it Media

Hosting bestellen?

Wij werken voor

UNI10 - klant van Check it Media
De Oude Barones - klant van Check it Media
Stichting Cultureel Erfgoed Enschede - klant van Check it Media
Twente Schutting - klant van Check it Media
Casa Porlezza - klant van Check it Media
Ron Meulenkamp - klant van Check it Media
error: