Over Check it Media

Wij helpen je met een website die concurrenten voorblijft. Het is nooit te laat voor een goede verandering.
Webdesigner-uit-Enschede-Michel-Diepeveen

Michel | Webdesigner

06-37168476

Na meer dan 10 jaar lang websites te hebben beheerd voor anderen, en in die tijd geleerd hoe je dus niet een website moeten maken. Daarom is eind 2015 Check it Media opgericht door Michel Diepeveen. Dit met als doel echte mooie en goede website te maken voor jou de ZZPER en de MKBER. In ons korte bestaan hebben wij aan mooie projecten mogen werken en hebben wij al tientallen websites mogen opleveren met als resultaat een hoge klanten tevredenheid. Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google reviews en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.

 

Wij gaan altijd 100% voor de klant en zorgen daarom ook voor een hoge klanttevredenheid. Doordat Check it Media een kleinschalige onderneming is, hebben wij persoonlijk contact erg hoog in het vaandel staan. Communicatie is bij ons ook een hoog streven daarom zijn wij maximaal bereikbaar ook in het weekend.

Klanten aan het woord

Laagdrempelig voor iedereen

Bij ons heb je geen lange wachttijden of je nu belt of mailt dit zal altijd zijn met iemand van Check it Media de webdesigner uit Enschede en niet met bijvoorbeeld een student of een ander bedrijf zoals zoveel andere bedrijven wel doen. Je hebt altijd dezelfde contactpersoon die je helpt met al je vragen.

Laagdrempelig en snel contact bij de webdesigner uit Enschede
Afspraak is afspraak bij de webdesigner uit Enschede Check it Media

Afspraak is afspraak!

Wij maken goede afspraken en wij doen wat wij zeggen. In deze tijd vinden wij afspraken heel erg belangrijk en daarom houden wij ons hieraan. Een deel van het succes van Check it Media zijn goede afspraken en goede communicatie want zonder goede communicatie geen goede website.

Meedenken & Adviseren

Soms heb je een idee en dit wil je laten uitwerken of misschien heb je een website gezien die als voorbeeld kan dienen, wij gaan hier dan mee aan de slag en zullen dan een concept uitwerken die wij je dan laten zien. Wij zullen je ook adviseren mocht iets echt niet kunnen of als iets bijvoorbeeld beter is voor de vindbaarheid van de website. Wij denken altijd met de klant mee en adviseren waar nodig is. Klantenservice en klantgerichtheid daar staan wij om bekend.

Webdesigner-Check-it-Media-denkt-met-de-klant-mee

Wij werken voor

UNI10 - klant van Check it Media
De Oude Barones - klant van Check it Media
Stichting Cultureel Erfgoed Enschede - klant van Check it Media
Twente Schutting - klant van Check it Media
Casa Porlezza - klant van Check it Media
Ron Meulenkamp - klant van Check it Media
error: