WordPress backups echt nodig?

Website offline = geen klanten = geen omzet

WordPress backups zijn echt nodig want je moet het zo zien dat als jij alle klanten via je website krijgt, en dat als je website offline is door hackers of een storing op een plugin dat je dus geen klanten binnen haalt. Dat betekent geen klanten is geen omzet dus verlies voor je bedrijf.

 

Het is vaak een duur kostenplaatje als je geen backup hebt van je website want stel je voor dat deze dus offline gaat en je geen backup hebt. Je hebt dan een probleem want weet jij nog hoe de website er precies uit ziet? denk er even over na….nee he dus je moet je webdesigner weer vragen misschien heeft hij een backup als dat zo is dan is het een hele oude en moet de site toch weer voor een groot deel opnieuw opgebouwd worden. Het nadeel is dit kost weer geld want de webdesigner doet dit natuurlijk ook niet voor niets.

Website backups zijn echt nodig - Check it Media
WordPress backups

Wij maken backups voor je

Wij maken backups voor je die wij ook kostenloos voor je terug zetten mocht er wat met je website aan de hand zijn. Heb je bij ons een onderhouds pakket lopen en wij zien dat er iets met je website aan de hand is zullen wij ook een backup terug zetten. Als wij ons werk goed doen dan merk jij hier niks van.

 

Wij maken maandelijks een backup op een externe server (amazon S3) daarnaast maken we backups voor je in Google drive. Dus een backup van je website staat altijd paraat.

WordPress uitleg door Check it Media

Een veilige website? neem contact op

Wij werken voor

UNI10 - klant van Check it Media
De Oude Barones - klant van Check it Media
Stichting Cultureel Erfgoed Enschede - klant van Check it Media
Twente Schutting - klant van Check it Media
Casa Porlezza - klant van Check it Media
Ron Meulenkamp - klant van Check it Media
error: