WordPress website onderhoud

Laat ons het onderhoud doen focus jij je op je business

WordPress website onderhoud is dat echt nodig? ja dit is zeker nodig want WordPress en de bijbehorende plugins hebben regelmatig updates. Deze updates zijn nodig om bij te blijven met de techniek en om de veiligheid te garanderen van hun gebruikers.

 

Het kan namelijk zo zijn dat na een tijd de makers van een plugin meldingen krijgen van dat hun plugin ermee is gestopt vanwege een crash of een beveiligingslek. Dus hun gaan de desbetreffende plugin aanpassen en wanneer je dus niet een update uitvoert en je niet bij blijft, loop je het risico om gehackt te worden.

 

Het internet is gevaarlijk, steeds meer en meer worden websites gehackt en dan niet alleen die van jou maar ook die van grote bedrijven en dit wil je natuurlijk niet en daar gaan wij jou mee helpen.

 

Wat het nadeel nu is van het onderhouden van je WordPress website is dat er natuurlijk wel iets fout kan gaan. Als je bijvoorbeeld een plugin update kan het zijn dat de hele website crasht en helemaal niet meer doet, dit moet natuurlijk zsm opgelost worden. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WordPress website onderhoud
Website onderhoud

Voorkom gehackt te worden!

Het is best veel werk om je website up-to-date te houden want er moeten regelmatig plugins worden geupdate en ook WordPress voert regelmatig updates door. Daarnaast moeten alle problemen worden opgelost die zich voordoen bij het update van je WordPress website.

 

Met ons WordPress website onderhouds pakket nemen wij de technische kant van je website over en zorgen wij dat alles soepeltjes verloopt zodat jij je kunt richten op je bedrijf. Als wij ons werk goed doen merk jij niet.

 

Mochten er zich fouten voordoen zetten wij backups terug, verwijderen wij alle spam en updaten wij WordPress en de plugins en thema’s. Daarnaast word ook de database geoptimaliseerd zodat alles soepel blijft lopen. Je krijgt elke maand support wij maken dan een afspraak wanneer we dit kunnen doen.

WordPress uitleg door Check it Media

Bestel nu het WordPress onderhouds pakket

Wij werken voor

UNI10 - klant van Check it Media
De Oude Barones - klant van Check it Media
Stichting Cultureel Erfgoed Enschede - klant van Check it Media
Twente Schutting - klant van Check it Media
Casa Porlezza - klant van Check it Media
Ron Meulenkamp - klant van Check it Media
error: